jan 26
2024

Maxim Boyen is een nieuw gezicht binnen de vrijzinnig humanistische gemeenschap in de provincie. Hij werd aangeworven als educatief medewerker door de Instelling Morele Dienstverlening West-Vlaanderen. 

Hij brengt een frisse wind van ondersteuning naar onze vrijzinnige organisaties. Zijn missie is het begeleiden van vrijwilligers, het versterken van de gemeenschapsbanden en de zalen beheren van De Brug en huisvandeMens Brugge.

Maxim heeft een hart voor communicatie en focust op het faciliteren van interacties binnen onze ontmoetingscentra en huizendeMens. Zijn passie voor het helpen van anderen en het scheppen van nieuwe mogelijkheden is geïnspireerd door wetenschappelijke inzichten en vrijzinnige principes. Hij gelooft sterk in de unieke positie van deMens.nu in de samenleving en zet zich in om deze invloed verder uit te bouwen. Samen met hem bouwen we aan een toekomst vol mogelijkheden en ontwikkeling.

Voor meer informatie, praktische vragen of suggesties, kun je Maxim bereiken via telefoon op 0476 61 58 61 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
 
 Welkom Maxim en veel succes! 
 
debatwedstrijd