aug 30
2021

Vzw De Dakbroeders presenteert dit najaar i.s.m. deMens.nu een toneelstuk rond euthanasie, uitgewerkt door auteur en regisseur Felix van den Broeck, met Karlijn Sileghem en Kurt Defrancq in de hoofdrollen.  Het stuk gaat op vrijdag 22 oktober in première in De Grote Post in Oostende. Een week later, op 29 oktober, spelen ze in CC De Leest in Izegem. En daarna ook in andere provincies. Ook andere organisaties kunnen de voorstelling boeken bij vzw De Dakbroeders.


http://www.dedakbroeders.be/index.html
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De voorsteling van KRAMP die plaatsvindt op vrijdag 29 oktober in CC De Leest Izegem is een initiatief van huisvandeMens Roeselare, HV Izegem (Humanistisch Verbond) en LEIF West-Vlaanderen. Zij bieden deze voorstelling gratis aan. Je plaatsje boeken kan via https://webshop-vrijetijd.izegem.be of het nummer 051 33 76 10. Voor de voorstelling in Oostende op 22 oktober kan je tickets aankopen via UIT in Oostende: Kramp, theatervoorstelling met Kurt Defrancq en Karlijn Sieleghem - UiT in Oostende

Laat je meevoeren in een vertoning over ziekte, euthanasie, verdriet, rouw en liefde.

KRAMP

De grote dag is aangebroken. Bloemen, kleren, gasten, ... Het beste is niet goed genoeg voor Dochter. Moeder draaft heen en weer. Vader zoekt die ene foto. Ondertussen schreeuwt de babyfoon om aandacht. Moeder zorgt, Vader zoekt. De Dokter wacht. Maar Vader gaat niet mee. Wat is er toch met Dochter?

Kramp.

Wat met Vader en Moeder zonder Dochter? Waarom uit hij zich niet? Waarom houdt zij zich niet in? Als het leed stopt met het leven, blijft het voor wie leven blijft.

Kramp.

Verdriet is een taal die geen ander begrijpt. Tenzij de Liefde?