Agenda

Datum: Vrijdag 26 Februari 2016
Uur: 19:00
Organisator:
Plaats: VLC De Geuzetorre
Kazernelaan 1 - 8400 Oostende

Info & Routebeschrijving :



Na het overrompelende succes van de 'Franse avond' van vorig jaar broedden we op een vervolg en dat hebben we gevonden bij … de Engelsen. Om niet in herhaling te vallen hebben we besloten elk jaar een andere land te kiezen als thema en daar een hele avond aan op te hangen. Op vrijdag 26 februari kunt u dus genieten van heel wat typisch Engelse specialiteiten! Centrale gast is Sergeant Pepper, een heuse Beatles Tribute Band!
Sergeant Pepper slaagt erin om de prachtige muziek van de “Fab Four”  te vertalen in een hedendaags kleedje.  Een veelvoud aan klanken, sounds en samenzang van de 4 stemmen  zorgen vaak voor kippenvelmomenten onder de toeschouwers. Daarnaast rockt en stoomt de band doorheen alle periodes van de Beatlesmuziek.  Pop, ballads, psychedelica, Rock and Roll, je krijgt het allemaal te horen. De blijheid van de muzikanten spat er zo van af en wordt doorgegeven aan het publiek, zodat ieder optreden van Sgt. Pepper een feest is voor de toehoorders.
We serveren typisch Engelse hapjes aan eetkraampjes en ook de kenmerkende Engelse drank zal rijkelijk vloeien … laat u de avond zelf verrassen door het aanbod aan “bits and bites”.

Praktisch:
Deuren open om 19 uur
Toegang: 5 euro (voor concert – hapjes en drankjes apart te betalen)
VLC De Geuzetorre, Kazernelaan 1 in Oostende
Info en tickets: op 059 50 10 40,  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op het secretariaat en op het VLC zondagmorgenaperitief

 




terug naar kalender