Agenda

Datum: Dinsdag 07 Maart 2017
Uur: 20:00
Organisator:
Plaats: VLC De Geuzetorre
Kazernelaan 1 - 8400 Oostende

Info & Routebeschrijving :



In 2010 overleed Stefaan Brusseel, voorzitter van Willemsfonds Oostende vzw. Als hulde aan Stefaan, als herinnering aan zijn liefde voor muziek en als eerbetoon voor de inzet waarmee hij klassieke muziek promootte en jonge muzikanten een podium bood, wordt vanaf 2012 jaarlijks een huldeconcert gebracht.  Op 7 maart, 20u, geniet je opnieuw van het concert ‘VOOR STEFAAN’. En opnieuw in het VLC De Geuzetorre, Oostende.
Kaarten aan 15 EUR bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een zoektocht naar de ultieme mannensound. Stemmen laten versmelten tot een aquarel van harmonieuze klankrijkdom.
Deze passie delen wij. In het begin, als stijloefening, het repertoire van de legendarische Berlijnse mannengroep 'De Comedian Harmonists' maar inmiddels uitgebreid met de muziek van Amerikaanse mannengroepen uit de vijftiger jaren zoals 'The Hi-lo's, The Platters en The Inkspots.
Deze muziek met nostalgie en relativerende humor, werd ONZE muziek!  
Is onze wat rijpere leeftijd de reden van de keuze van dit genre, of gewoon het enorme zangplezier? Wie zal het zeggen !?

 

Men’s Voices neemt u mee op een boeiende reis door de geschiedenis van bekende mannengroepen die, tijdens de eerste helft van de vorige eeuw, de grote theaters over de gehele wereld veroverden met hun aansprekende muziek  
Men’s Voices brengen een nostalgisch theaterprogramma waarin het ontstaan, de levensloop en het uiteen vallen van de legendarische ‘Comedian Harmonists’ op humoristische maar ook op aangrijpende wijze op de planken wordt gezet.
Bekende nummers uit hun repertoire maar ook close harmony arrangementen en schitterende jazzy songs van o.a. ‘The Comedian Harmonists’, The Inkspots (Into each life), The Platters (Only you), The Hilo’s (Stormy weather) en Duke Ellington (Creole love call) worden ten gehore worden gebracht. De muziek wordt visueel ondersteund door grappige   choreografieën.




terug naar kalender